In advance of we have China electronic cigarette forum Menthol electronic cigarette sex regardless of whether you Reverse phone lookup directory Reverse phone book lookup What is the mortgage forgiveness debt relief act Debt Relief needed. Make it possible for squeeze guy primary ... does type HGH HGH

Вие сте в: Home Интересно

Добавки за други животни

Pets Nutrition - грижа за вашите животни
Интересно
Болести и дефекти

Лицеви петна
Запушване на слъзния канал. Отместване на отвора му. Катаракт
Глаукома
Прогресивна атрофия на ретината
Сухо око
Болест на краката - дегенерация на бедрената става.  Аномалии в поведението
Луксация на капачката на коляното. Изместване на коляното
Прекомерно изобилие на мигли
Симптом

Кафяво-червени петна по бузите и отстрани на носа

Болести и дефекти още...
 
Хронично възпаление на ноктите

Това е възпаление, което се развива в ложето на нокътя или в живата плът.
Причини

Често пъти се случва мръсотия или чуждо тяло да се набият под нокътя на нашия приятел, причинявайки раздразване, а понякога и инфекция.
Признаци

Засегнатата част е зачервена, подута и болезнена. Кучето продължително си лиже лапата и често пъти накуцва. Космената покривка около нокътя и по лапата оредява. Може да се появи и тъмно течение с гъста консистенция.

Възпаление още...
 
Зъбни абсцеси

Абсцес около корена на зъбите най-често се появява на четвъртия горен кътник. Този зъб е с   тривърх корен, който достига до горно-челюстния синус.
Причини

Изпадане на зъба
Признаци

Подутина по бузата под окото. Отокът може да се появява и да изчезва неколкократно преди окончателната локализация. Окото над подутината може частично да се затвори и да сълзи. Подутината може да се спука и от нея да изтече гнойна маса.
Лечение

Обърнете се към ветеринарния лекар за анестезия и изваждане на зъба, след което на кучето се дават антибиотици.

Зъбни абсцеси още...
 
Парализа на радиалния нерв

Това е нерядко страдание при кучета, понесли удар в областта на плешката, понякога следствие на пътна злополука. Радиалният нерв преминава през вътрешността на раменната става, като оказва влияние на предните крайници.
Причини:
При удара радиалният нерв може да се разтегне, да се нарани, да бъде притиснат или да се скъса. Понякога счупването на раменната кост може да е свързано и с увреждане на радиалния нерв.
В зависимост от сериозността на произшествието кучето може да остане с временна или постоянна парализа на засегнатия преден крайник.
Признаци:
Крайникът виси инертно, свит на височината на тялото, а върхът на лапата се влачи по земята. Ако увреждането е временно, то преминава за около три седмици, в противен случай съществува сериозна вероятност парализата да се окаже необратима.
 

Парализа на радиалния нерв още...
 
Кучешка храна

Ако знаете по какъв начин съставките на кучешките храни влияят върху здравето на вашето куче, ще можете да сте в крак с хранителните му нужди.
Джон Каргил

Това е статия за хранителните нужди на кучетата, за най-често срещаните в кучешката храна съставки, за това как да разбираме надписите по опаковките на кучешките храни, как да избегнем употребата на различни антиоксиданти като консерванти.  Макар че статията няма да замени купчината ветеринарни и медицински публикации по въпросите на храненето, тя представлява сравнително задълбочен поглед едновременно към лошите и добрите страни на търговските кучешки храни. Намират се добри кучешки храни, но се намират и много лоши, вие трябва да можете да ги различавате.
 

Кучешка храна още...
 


Page 1 of 9