In advance of we have China electronic cigarette forum Menthol electronic cigarette sex regardless of whether you Reverse phone lookup directory Reverse phone book lookup What is the mortgage forgiveness debt relief act Debt Relief needed. Make it possible for squeeze guy primary ... does type HGH HGH

Вие сте в: Home Интересно Зъбни абсцеси

Добавки за други животни

Pets Nutrition - грижа за вашите животни
Зъбни абсцеси

Абсцес около корена на зъбите най-често се появява на четвъртия горен кътник. Този зъб е с   тривърх корен, който достига до горно-челюстния синус.
Причини

Изпадане на зъба
Признаци

Подутина по бузата под окото. Отокът може да се появява и да изчезва неколкократно преди окончателната локализация. Окото над подутината може частично да се затвори и да сълзи. Подутината може да се спука и от нея да изтече гнойна маса.
Лечение

Обърнете се към ветеринарния лекар за анестезия и изваждане на зъба, след което на кучето се дават антибиотици.

Витамин А
Кучето приема витамин А от жълтия пигмент на растенията, наречен каротин. B-каротинът се превръща във витамин А най-вече в червата. Витамин А се намира в млякото, в маслото, в сирената, в рибеното масло и в черния дроб. Изключително важен е за зрението, за развитието и за клетките на епидермиса, за костите и за зъбите. Липсата му предизвиква редица очни болести като конюнктивит, разраняване на роговицата, както и белене и втвърдяване на епидермиса. Прекомерно голямото количество витамин А причинява болезнени костни размествания, възпаления на венците, както и падане на зъбите.